Kindertablet

Wat zijn de verschillen tussen een kindertablet en normale tablet?

Verschillen kindertablet en normale tablet

Wat zijn de verschillen tussen een kindertablet en normale tablet?

Voordat we die vraag kunnen behandelen zullen we eerst eens gaan kijken naar wat een kindertablet is. 

Wat een kindertablet?

Een kindertablet is ontworpen om kinderen een veilige, leerzame en vermakelijke ervaring te bieden tijdens hun schermtijd. In tegenstelling tot een normale tablet, is een kindertablet speciaal ontworpen om de specifieke behoeften en uitdagingen van kinderen aan te pakken.

Veiligheid

Een van de belangrijkste verschillen tussen een kindertablet en een normale tablet is de veiligheid. Een kindertablet is ontworpen om ouderlijk toezicht te bieden en te voorkomen dat kinderen toegang hebben tot ongepaste inhoud of online interacties hebben met onbekenden. Dit is van cruciaal belang om de veiligheid van kinderen te waarborgen tijdens het gebruik van de tablet.

Duurzaamheid

Een kindertablet is vaak steviger en duurzamer dan een normale tablet. Dit komt omdat kinderen vaak onbedoeld ruw omgaan met elektronica, waardoor de kans groter is dat een normale tablet beschadigd raakt. Een kindertablet kan meestal tegen een stootje en heeft extra bescherming, zoals schokbestendige hoesjes of krasbestendige schermen.

Inhoud

Een kindertablet heeft vaak voorgeïnstalleerde educatieve apps, games en boeken die speciaal zijn ontworpen voor kinderen. Deze inhoud is vaak gericht op het stimuleren van de ontwikkeling van kinderen op een leuke en interactieve manier. Daarnaast is er vaak ouderlijk toezicht op de inhoud, zodat ouders de inhoud kunnen beperken en filteren op basis van de leeftijd van het kind.

Gebruiksgemak

Een kindertablet is eenvoudiger en intuïtiever in gebruik dan een normale tablet. Het is ontworpen om gemakkelijk te navigeren te zijn voor kinderen. Vaak hebben kindertablets een aangepaste gebruikersinterface met pictogrammen en afbeeldingen die kinderen gemakkelijk kunnen begrijpen en gebruiken.

Wat is de beste keuze voor mijn kind?

Een kindertablet is door veel kleine aanpassingen een stuk geschikter voor kinderen. Daarnaast kun je hem ook volledig naar eigen wens inrichten waardoor je de controle hebt over wat je kind te zien krijgt. De Spoused Kindertablet is ook ontworpen met ouderlijk toezicht en beperkte toegang tot internet, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van je kind. 

Bestel de Spoused kindertablet hier en vermaak jouw kinderen voor uren op een leerzame manier!

Volgende lezen

Hoe een kindertablet je kinderen vermaakt
Verschillen handmatige en elektrische melkopschuimer

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Gratis verzending

Op alle orders vanaf €50,- euro binnen Nederland!

24/7 klantenservice

24/7 bereikbaar op whatsapp, mail of chatten.

30 dagen retour

Je kunt altijd binnen 30 dagen retourneren.